Rabo Clubkas Campagne

Rabo Clubkas Campagne en 40-jarig bestaan van de wijkraad.
Uw stem is voor de wijkraad geld waard! Doe mee met de Rabo Clubkas Campagne en stem voor het jubileumcadeau 40 jaar Wijkraad Hasseler Es
De wijkraad bestaat dit jaar 40 jaar. Om deze gebeurtenis te vieren, willen wij de wijkbewoners een kunstwerk of een kunstzinnige bank schenken op een mooie locatie in de wijk. Om geld daarvoor te verwerven doen we mee aan de Rabo Clubkas Campagne, die dit jaar € 150.000,-- beschikbaar stelt.

Stemmen
Iedere RABO-klant ontvangt van Rabobank Centraal Twente via email een unieke stemcode. In de periode van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april 2019 mogen klanten van de bank drie stemmen uitbrengen. Twee stemmen kunnen worden uitgebracht op een voorkeursproject zoals het jubileumcadeau en één stem op een andere doel.

Sommige Rabo-klanten hebben geen PC en zij ontvangen van de Rabobank de stemcode per brief.
Voor het digitaal stemmen komt de wijkraad u graag te hulp. Geef dan uw brief voor 5 april af bij de beheerder van Kulturhus Hasselo. De wijkraad zal dan twee stemmen uitbrengen op het jubileumcadeau. Het andere doel kunt u op de brief aangeven en dan wordt daarop gestemd.

Elke stem is geld waard, want elke stem levert de wijkraad extra euro’s op om dit fantastische plan uit te voeren. De wijkraad vraagt daarom om uw steun. Kijk voor meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/ct